Ingatlantájoló
Ingatlanos megbízása Hirdetés feladás

DH-Kecskemét, Arany J. u.

Elérhetőség

DH-Kecskemét, Arany J. u.

Irodánkról röviden

Ha bármilyen ingatlannal kapcsolatos megoldást keresel, jobb helyen nem is járhatnál, mint egy Duna House irodában! A Duna House Magyarország egyik piacvezető ingatlanközvető hálózata. Elnyerte már az Év Ingatlanosa és az Év Franchise-Hálózata díjakat, és kétszer is az Év Innovatív Franchise Hálózata volt.
De e díjaknál sokkal fontosabbak azok a szakemberek, akik ingatlan eladásban, vételben, kiadásban, hitelügyekben szakértő tanácsaikkal és tudásukkal maximálisan a segítségedre lesznek egy Duna House irodában.
Így van ez abban 2 kecskeméti irodában is, ahol a NEXT INGATLAN KFT irányítása alatt 2016 óta folyamatosan bővülünk és fejlődünk! Az irodák fő tevékenységi köre a használt és új építésű ingatlanok, építési telkek, nyaralók, tanyák, üzleti és ipari ingatlanok közvetítése. Kiemelt szerepet kap az albérlet közvetítés is, a külföldi ügyfeleket angolul és németül is jól beszélő munkatársak várják.
A hitellehetőségek, megtakarítások, állami támogatások világában a Duna House Hitelcentrum pénzügyi szakértői segítenek eligazodni és a legjobb megoldást megtalálni.
Álmaid otthonát keresed?
Befektetési szándékkal vásárolnál?
Régóta nem tudod eladni ingatlanodat?
A Duna House Kecskemét irodáiban több mint 30 ingatlanszakértő várja, hogy segíthessen Neked is megoldani ingatlan vásárlással vagy eladással kapcsolatos problémádat.
Ha munkát keresel, akkor se késlekedj felkeresni minket! Olyan lehetőséget kínálunk neked, ahol anyagilag és erkölcsileg is megbecsüljük a munkádat és sikert érhetsz el egy nagyszerű csapatban.
Jó böngészést kívánunk az ingatlanok közt a www.dh.hu internetes oldalunkon, és reméljük, hamarosan ügyfélként vagy akár kollégaként köszönthetünk irodáinkban is!

Üzenet elküldése

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi Irányelvei és Szolgáltatási Feltételei vonatkoznak rá.

Eladó ingatlanok, lakás

Találati lista: 159